top of page

Nederlandse les geven

Wij zoeken:

Vrijwilligers met een passie voor taal en mensen. Wij zoeken mensen die langere tijd bereid zijn om een ochtend of middag Nederlandse taalles te geven aan een groep of individueel op een doordeweekse dag. Of u wel of niet een docent bent maakt niet uit. De hoofdzaak is dat u plezier heeft in les geven en de uitdaging aan wilt gaan om les te geven aan mensen uit allerlei culturen die nieuw zijn in Nederland.

 

Taakomschrijving:

Per week anderhalf tot twee uur beschikbaar zijn om te les geven, gebruik makende van de lesmethode die aanwezig is. Enige voorbereiding thuis is handig. U wordt begeleid door de taal coördinator.

 

Aanmelden:

U kunt een afspraak maken met de taal coördinator voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en u kunt meekijken bij een Nederlandse taalles. In overleg gaat u dan zelf aan de slag met een groep of individueel. Neem contact op met Liesbeth Glas via mail : liesbethglas@stapverder.org of telefonisch 020- 845 7566.

 

Wij bieden:

Een inspirerende werkomgeving met enthousiaste mensen die graag Nederlands willen leren om deel te zijn van de Nederlandse samenleving. Mee doen en leven in de warmte en gezelligheid van Stap Verder. U kunt een reiskostenvergoeding krijgen.

bottom of page