top of page

PR-Medewerkers

Wij zoeken een PR-medewerker (vrijwilliger)


Wij zoeken vrijwillige studenten/mannen/vrouwen voor een aantal afgebakende projecten op het gebied van PR en communicatie.

  • Het verzorgen van een nieuwsbrief, in het voor- en najaar. Tijdsinzet ongeveer 25 uur per nieuwsbrief te verdelen over twee maanden. 

  • Website vernieuwen: gedeelte maken voor bezoekers van Stap Verder in het Engels i.s.m. een native-speaker en bezoeker van Stap Verder, actualiseren van de website, tijdsinzet ongeveer 25 uur.

  • Artikelen schrijven voor kerkbladen en magazines: 4 x per jaar een artikel maken en versturen i.s.m. coördinator. Tijdsinzet ongeveer 4 x 5 uur aan tijdsinzet.

  • Het vernieuwen van flyers en posters, eenmalig, 10 uur

  • Onderhouden van facebook- en twitteraccount, minimaal half uur per week i.s.m. de coördinator

  • Coördinator  PR en communicatie : i.s.m. coördinator Stap Verder bovenstaande taken coördineren, overleg plegen met vrijwilligers, eenheid van stijl en huisstijl bewaken. Hiervoor is een PR en Communicatiebeleidsplan beschikbaar. 

Wat vragen we van jou:
Je hebt ervaring in PR en communicatie en de nieuwe media of je wilt je hierin bekwamen. Je beschikt over goede schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden. Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend. Je hebt affiniteit met de doelgroep waarvoor we ons inzetten. Je wilt je voor een afgebakend project inzetten en bent plichtsgetrouw.

 

Wat heeft Stap Verder te bieden en wat maakt het werk de moeite waard:
Een gezellig en betrokken team van coördinatoren, pastores en vrijwilligers, die gezamenlijk proberen mensen  op een prettige manier verder te helpen. Er worden goede afspraken gemaakt. Er is een gezamenlijke lunch met bezoekers op woensdag. Je komt in aanraking met mensen van allerlei culturen, talen en werelddelen.

Als vrijwilliger kom je in aanmerking voor een onkostenvergoeding.

Meer informatie: Erika Feenstra, coördinator tel. 020-8457566/06-17223372

Solliciteren: Je sollicitatiebrief en curriculum vitae ontvangen wij graag per brief of per email t.a.v. Erika Feenstra, coördinator, Hoogoord 187A 1102 CJ Amsterdam Zuidoost, erikafeenstra@stapverder.org

bottom of page